Suus is een teefje met 8 andere broers en zussen. Echter hebben we maar 4 een fosterhome kunnen geven omdat we overvol zitten. Suus is 1 van de gelukkigen en is een super leuk en vrolijk hondje. We kunnen nog niet goed het karakter per hondje zien, maar wat we zien is dat ze allemaal stuk voor stuk vrolijk en lief zijn.  Smokey en Suus lijken iets zelfstandiger te zijn, maar dit kan uiteraard nog veranderen omdat ze nog zo jong zijn. Wel kunnen we al zien dat Suus net iets nieuwgieriger is naar andere honden.
Ze willen graag bij je zijn. Ze zijn niet mega actief, dit omdat we denken dat ze gekruist zijn met een mastin. De moeder is een mooie gespierde bruine gladharige herdermix welke erg knuffelig en sociaal is. De vader van de pups is onbekend maar door de tekening, de energie, het extra klauwtje aan de achterpootjes en vacht van sommige hondjes lijkt het ons zeer waarschijnlijk dat zij Mastin in zich hebben. Dit zullen alle hondjes waarschijnlijk het karakter geven van stabiele, vrolijke, zachte lieve honden die niet tot weinig jachtinstinct zullen hebben.

Update november 2018:

Suus wordt steeds socialer en is een lievelingetje van een Engelse vrijwilliger die haar leert aan de lijn te lopen. Ze is samen met haar zusje een echt boefje, zoals helemaal bij haar leeftijd past. Ze is gericht op alles wat er gebeurd en is waaks. Ze is erg sociaal met de kat en andere honden en heeft veel interesse in de balletjes en brengt ze ook naar je terug als je gooit. Suus lijkt uit te groeien tot een heel stabiel en sociale hond van ongeveer 20 a 25 kilo. En hoewel ze af en toe de kat uit de boom kijkt is ze trauma vrij.

Geslacht

Grootte

Leeftijd

Is nu in