Luna is gevonden in een klein dorp, waar ze op zoek was naar eten. Ze was ¨vel over been¨ en hoewel we eigenlijk vol zaten in onze opvang, konden we haar niet laten lopen.
Na een week met veel voeding, liefde en verzorging knapte ze al erg snel op. We dachten eerst dat ze zwanger was maar dit bleek niet het geval. Ze is ondertussen gesteriliseerd.

Ze is rond 1,5 a 2 jaar oud en heeft veel energie. Ze heeft veel liefde in te halen want ze knuffelt graag. Ze is speels en gaat graag mee te wandelen. Ze speelde in het begin niet erg met andere honden maar dit leert ze ondertussen al behoorlijk. We kunnen merken dat ze dit niet gewend is en ook wel wat puppie gedrag vertoont hierin. Ook vind ze achter de bal aanrennen heel leuk. Ze heeft wat verzameldrang, wat inhoudt dat ze wel eens dingen in huis meeneemt naar een plekje buiten en dat daar laat liggen en mee wil slapen.
Ze speurt veel maar jaagt tot nu toe niet op kippen of katten. Ze woont samen met andere honden en 2 katten. Met iedereen en alles is ze erg goed en sociaal.

Luna lijkt op de foto´s groter dan dat zij in werkelijkheid is. Ze is een middelgroot hondje van 12 kilo.

Geslacht

Grootte

Leeftijd

Is nu in