We hebben uw hulp nodig om te blijven bestaan en zijn daarom een crowdfunding gestart.

We hebben jullie hulp hard nodig! Dit omdat we dreigen niet meer te bestaan. We moeten namelijk een keuze maken tussen stoppen, of nieuwe hekwerk bouwen. En hier is het punt waar we jullie hulp goed kunnen gebruiken. Het nieuwe hekwerk gaat namelijk € 5000,- euro kosten, dit omdat we een groot terrein hebben waar de honden overdag loslopen, rondrennen en spelen. ´s Nachts slapen ze in kennels waar ze eten krijgen en warme dekens om aan een goede nachtrust te komen, en in de zomer een plek waar ze koel kunnen slapen.

Het hekwerk is zo oud en verroest dat het over het punt van repareren is. We hebben gerepareerd wat er gerepareerd kon worden, maar omdat het zo verroest is, springen de honden het hekwerk kapot. Dit heeft al voor verschillende gevaarlijke situaties gezorgd. Een voorbeeld situatie is dat een hond vergiftigd is toen ze buiten het hek aan het rond struinen was.

We zullen foto’s plaatsen om een idee te geven hoe de staat van de hekken momenteel is.

Waarom we een hek nodig hebben? 

  • Hondjes kunnen eroverheen springen en blijven hangen.
  • Honden kunnen vergiftigd worden of neergeschoten door jagers (ja dit gebeurd echt).
  • Jacht honden kunnen gaan jagen op schapen of kippen.
  • Honden kunnen een gevaar vormen in het verkeer.
  • Andere dieren kunnen binnen komen.
  • Bange honden kunnen ontsnappen.

Elke donatie is welkom, ook al is het 1 euro. U kunt deze pagina delen en op deze wijze bereiken we hopelijk het doel van € 5000,- en kunnen we in de toekomst blijven helpen. We krijgen elke dag telefoontjes met de vraag of we een gevonden hond kunnen opvangen, of mensen die zeggen waar er een hond vel over been rondloopt. Echter, kunnen we door de staat van de hekken momenteel niets doen. Ontzettend bedankt als u doneert of deelt.

Wilt u dat we voort blijven bestaan en een bijdrage doen? klik hier om naar de  WhyDonate pagina te gaan om te doneren.

Huidige staat van het hekwerk: