Onze honden willen dolgraag een nieuw baasje.

Ben jij op zoek naar een hond? Denk dan eens aan ons.

Er wachten heel veel honden in Spanje op een beter leven. 

Wij vangen ze met liefde op, maar natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar het allerbeste baasje voor ze!

Verliefd op een van onze honden?

Heb je al bij onze honden gekeken? En heb je een klik? Dan horen wij heel graag van jou. Want onze honden staan te trappelen om een nieuw baasje. En als je niet kunt kiezen, helpen we je graag om de hond uit te kiezen die het beste bij jou past!

Wij helpen jou graag zoeken

Door onze thuisopvang  kennen wij onze honden natuurlijk goed. We weten hoe ze zijn, waar ze wel en niet van houden en welke eigenschappen ze hebben. Vaak kunnen we daarom een hond goed matchen met een baasje. We helpen je graag om jouw nieuwe maatje te vinden!

Wij leren je graag iets beter kennen

Wij vinden het het allerbelangrijkste dat een hond een goed en passend thuis krijgt. Wij willen dan ook graag de toekomstige baasjes een beetje leren kennen. Daarom hebben we graag persoonlijk contact met jou. Door over en weer uitwisseling van informatie kunnen we samen de allerbeste match maken en de juiste hond voor je uitzoeken. Natuurlijk kun je ook via een van onze partner organisaties een hond van ons adopteren, dan loopt het contact via desbetreffende stichting en na adoptie nemen zij de verantwoordelijkheid van ons over.

Altijd gechipt, ingeënt en gesteriliseerd

Alle dieren die wij ter adoptie hebben, worden, zodra ze de leeftijd van ongeveer zeven maanden hebben bereikt, gesteriliseerd en/of gecastreerd. Volwassen dieren worden zo snel mogelijk door ons gecastreerd zodra we ze opvangen. Ze krijgen allemaal een bloedtest: hun bloed wordt gecheckt op de drie zogenaamde ‘Middellandse zee-ziektes’. Als een dier positief getest wordt, zal het eerst worden behandeld tegen de ziekte en pas weer worden vrijgegeven voor adoptie nadat ze hiervan is hersteld.

De dieren zijn allemaal één of meerdere keren ingeënt tegen de meest voorkomende ziektes en tegen rabiës (hondsdolheid). Rabiës komt gelukkig niet meer voor in Spanje en Portugal, maar is wel een wettelijk verplichte inenting voor honden. Vanaf drie maanden oud kan deze inenting gegeven worden.

Alle dieren hebben hun eigen paspoortje/medische kaart waarin al deze zaken vermeld staan. Bovendien zijn de dieren gechipt (ook wettelijk verplicht) en het chipnummer kan na de adoptie door het nieuwe baasje geregistreerd laten worden bij zijn/haar eigen dierenarts.