Help jij een hond opvangen en socialiseren?

Er staan veel hondjes te trappelen om tijdelijk in een warm gastgezin opgenomen te worden.

Direct tussen de mensen

Wij hebben geen asiel of een opvangcentrum voor honden, wij vangen honden op in opvanggezinnen. Zo kunnen de honden snel en goed socialiseren, voordat ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die voor ons honden willen opvangen. Bij ons in de buurt in Spanje, maar ook in Nederland of Duitsland.

Wat houdt het precies in?

Als gastouder ben je een tijdelijk huis voor één of meer van onze honden. Ze krijgen bij jou een warme en veilig plek waar ze zich kunnen ontwikkelen tot een zekere hond die klaar is voor adoptie. Een opvanggezin is ideaal om een ex-straathondje te helpen, want daar kan het dier wennen aan een nieuwe omgeving, socialiseren en vertrouwen krijgen. Ondertussen zoeken wij, samen met onze partners, naar nieuwe baasjes. De ene keer duurt dat langer dan de andere keer. Maar meestal lukt dat tussen de 2 en 6 maanden en soms zelfs sneller!

Even kennismaken?

Lijkt het je leuk om onze honden te helpen en tijdelijk op te vangen? Mail ons dan even, dan kunnen we nader kennismaken. Ook als je andere vragen hebt of nog wat meer wilt weten, neem gerust contact met ons op.