Vlieg jij binnenkort vanaf Faro naar Nederland of Duitsland?

Er vliegt graag een hond met je mee.

En natuurlijk zonder gedoe voor jou!

Zo snel mogelijk samen zijn

Onze honden krijgen vaak een nieuw huis in Nederland of Duitsland. Als wij het perfecte baasje gevonden hebben voor een van onze honden, willen wij natuurlijk graag dat de hond zo snel mogelijk daar naartoe gaat. Dat is fijn voor de honden en de baasjes én voor ons. Want wij kunnen dan weer een plekje maken voor een andere hond!

Mag er een hond meevliegen met jou?

Het vliegveld van Faro (in Portugal) is voor ons het meest dichtbij. Vanaf daar laten wij regelmatig honden naar Nederland vliegen. Reis jij binnenkort naar Nederland of Duitsland vanaf Faro? Dan zouden we graag een hond met je laten meegaan. Het is heel makkelijk en vaak heel leuk. Want op het vliegveld van aankomst staan de blije baasjes op je te wachten!

Geen gedoe, geen kosten

De eerste keer is misschien een beetje spannend, maar het wordt allemaal voor je geregeld. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de papieren kloppen, dat de honden zijn ingeënt en gechipt zijn. En we brengen de hond naar het vliegveld, zodat we die samen inchecken. Bij aankomst hoef je alleen de hond weer aan te nemen. In de aankomsthal staan de baasjes of vrijwilligers je dan al op te wachten!

Vlieg je binnenkort? Stuur ons dan een mailtje. Dan kunnen wij kijken of wij een hond met je mee kunnen laten gaan!