Chan en Joy – ook wel bekend als de containerpups

Chan en Joy zijn moederloos gevonden in een container door de plaatselijke politieman, genaamd Chan. Vandaar dat wij Chan naar deze man vernoemd hebben. Chan en Joy zijn geboren met zijn 5’en, maar 3 waren helaas al overleden. Ook C & J waren kantje boort. Ze zaten onder de mieren, waren koud en hadden dringend hulp nodig. Snel zijn we naar de dierenarts gegaan en kregen ze een warm bad om schoon en warm te worden. Een warme kruik en een warme deken en melk speciaal voor puppys. De eerste 2 nachten zouden bijzonder spannend worden, gaan zij dit avontuur overleven? Maar dit deden zij!! Meer over hen kun je lezen op Maikitablog waar een dagboek is bijgehouden over hen. Ook zijn hier van (bijna) dag tot dag fotos te vinden en zijn er videos gemaakt, van fles geven bijvoorbeeld. Ze moesten om de 2 uren drinken en hebben onze handen vol gehad. Maar het was het waard!

Nu zijn C&J lieve aanhankelijke puppies die graag knuffelen en spelen. Deze 2 doerakjes zijn opgevoed met katten maar jagen af en toe wel op hen.

Chan & Joy zijn vrijwel zeker bodegueros en zullen dus klein tot middel groot worden.

update januari 2020

Chan en Joy zijn gesteriliseerd en gecastreerd en hebben hun eigen karakter ontwikkeld. Chan is de gevoelige hond en Joy is de stoere. Chan kan met nieuwe honden direct zijn, Joy is socialer. Joy is af en toe erg onafhankelijk kan zich goed vermaken met het zoeken naar muisjes. Chan is daarentegen meer aan de zijde van de baas. Beide hondjes hebben het snel koud en willen erg graag knuffelen. Savonds liggen ze lekker bij je op de bank of liggen bij de kachel. Overdag zijn ze aan het zonnebaden en ze vinden het heel erg leuk om met je mee te gaan. Joy houdt erg van het strand. Chan en Joy zouden erg goed met zijn 2en geadopteerd worden maar kunnen ook prima alleen geadopteerd worden. Ze kunnen prima bij katten. Ze luisteren goed, groeien op in huis en zijn zindelijk. Lopen goed aan de lijn.

Geslacht

,

Hoogte

35cm

Grootte

Karakter

Leeftijd

Is nu in