Moro, Toroc, Valina, Valencia & Verna

Sinaasappel pups? Dit komt door de sinaasappel kist waarin ze gedumpt zijn voor de poort.. Daarom hebben we ze allemaal vernoemd naar rassen Sinaasappels, dit leek ons passend en vonden het ook een erg leuke manier van namen geven. Zo is er een ras genaamd Tarroco, hier hebben we Toroc van gemaakt en hebben we van Navelina, Valina gemaakt.

Voor nu hebben de pups even een gezamelijk profiel en kunnen ze gereserveerd worden. Als zij rond de 4 maanden oud zijn kunnen zij officieel naar Nederland afreizen. Zodra ze duidelijke karakter verschillen gaan vertonen zullen we elk apart een pagina geven.
De verschillen die we nu al kunnen noemen is dat Moro vaak naar je toe komt en aandacht vraagt. Dit doet hij vaker dan de rest, die meer samen doen. En een verschil is dat Toroc zwakker was dan de rest en ook duidelijk meer slaapt dan de rest.

Alle pups zijn dus in een sinaasappel kist gedumpt. Ze zaten onder de teken en vlooien (die voor meer beelden ons instagram kanaal https://www.instagram.com/vagabundogs/?hl=es). Hiervoor hebben wij ze behandeld en ontwormd. Daarna hebben we ze gebadderd en hierna knapten ze snel op. Binnen een ruime week zijn zij verdubbeld in gewicht en zijn ze zich aan het ontpoppen tot vrolijke doerakjes.  Ze spelen en onderzoeken alles. Ze worden gesocialiseerd met verschillende vrijwilligers, katten en met verschillende type honden. Ze waren in het begin angstig maar dit is helemaal weg.

De pups zijn  podenco type honden die klein tot middelgroot worden.
Reutjes: Toroc & Moro
Teefjes: Valina, Valencia & Verna

Bekijk hier de pups individueel

No products found which match your selection.